Despre noi

Misiunea noastră, a medicilor și a tuturor angajaților Spitalului Orășenesc Videle este lupta pentru viață și respectarea drepturilor tuturor pacienților.

Spitalul Orășenesc Videle

Prin politicile și proiectele noastre am poziționat pacientul, precum și accesul necondiționat la servicii medicale de înalta performanță în centrul obiectivului nostru de interes, personalul medical fiind instruit în permanentă în respectarea drepturilor pacientului, deontologiei profesionale și pentru necondiționarea actului medical.

Unitatea noastră sanitară asigura în permanentă asistență medicală completă de specialitate ambulatorie, curativă și de recuperare a populației din zona arondată, cât și oricărui pacient din alte localități din țară, totul în conformitate cu prevederile Legii Asigurărilor de Sănătate nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

10+

Departamente

20+

Medici experimentați

De ce să ne alegi pe noi

Deoarece ne pasă de fiecare în parte. Oferim o gama largă de servicii medicale pentru toate categoriile de vârstă. Dispunem de personal calificat și de echipamente moderne de diagnosticare și analiză.

Profesionalism

Cadre medicale calificate, cu pregătire amplă în domeniu. ​

Seriozitate

Tratăm fiecare pacient cu seriozitate în mod egal, fără excepții. ​

Echipamente moderne

Aparatură medicală și echipamente de înalta calitate. ​

Excelenta

Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre. ​

Certificate
Feedback pacient Sari la conținut